「にんにく」「効果」「学会」という検索ワードで出てくるサイトは?

今ままでにんにくについて色々と効果効能を書いてきましたが、最新の学会ではどのようなにんにくの効果が発表されているのか?今朝、サントリーの「黒酢にんにく」の広告をみたこともあって、「にんにく」「効果」「学会」でグーグル検索してみました。果たしてどんなにんにくの効果が書かれていたでしょうか?検索結果1位はこちら、なんと厚生労働省のサイトでした。説得力、信憑性ともに間違い無いですね。「統合医療」情報発信サイト。早速、見てみましょう。



オリジナルの情報は英語版なので海外で発信されている情報のようです。

一般名(英名):garlic
学術名:Allium sativum

■ このページの内容


◆科学的根拠

ニンニクを摂取すると、血液中のコレステロール値がわずかに下がることが示唆されており、特に短期間(1~3カ月間)の摂取で有効であることがわかっています。しかし、3種類のニンニク製剤(生ニンニク、乾燥ニンニク粉末配合錠剤、および成熟ニンニク抽出液配合錠剤)の安全性と有効性に関するNCCIHが助成した研究によると、これらには血中コレステロールを低下させる効果はありませんでした。

予備研究では、ニンニクを摂取すると、心疾患や脳卒中を引き起こすアテローム性動脈硬化(動脈の硬化)の進行を遅らせる可能性があることが示唆されています。

ニンニクを摂取すると、特に高血圧の人の場合、若干ではありますが血圧が下がる可能性があることが示唆されています。

ニンニクを日常の食事の一部として摂取することで、ある種のがんのリスクが低下する可能性について示唆した研究結果もあります。しかし、このことは臨床試験によって検証されていません。胃がんの予防策としてニンニクのサプリメントを長期間摂取した臨床試験では、効果は明らかにはされませんでした。

NCCIHが助成した最近の研究には、ニンニクとある特定の医薬品との相互作用、肝機能や血管の拡張と収縮に対する効果、およびニンニクの主な活性化合物であるアリシンの生物学的利用能(バイオアベイラビリティ:物質がどのように効率よく体内に吸収されるか)についての試験があります。

I have written various effects and effects of garlic as it is, but what kind of garlic effect is announced at the latest academic conference? This morning, I saw an advertisement for Suntory's "Kurozu garlic", so I did a Google search for "garlic," "effect," and "academic society." How much garlic effect was written? The first place in the search results was the website of the Ministry of Health, Labor and Welfare. There is no doubt that it is persuasive and credible. "Integrative medicine" information transmission site. Let's take a look. Since the original information is in English, it seems to be information sent overseas. Common name (English name): garlic Academic name: Allium sativum ■ Contents of this page Scientific basis Side effects and precautions References Detailed information

◆ Scientific basis 
It has been suggested that taking garlic slightly lowers cholesterol levels in the blood, and it has been found to be particularly effective for short-term (1 to 3 months) intake. However, according to a NCCIH-sponsored study on the safety and efficacy of three garlic formulations (raw garlic, dried garlic powder tablets, and mature garlic extract tablets), they have the effect of lowering blood cholesterol. There was no. Preliminary studies suggest that garlic intake may slow the progression of atherosclerosis (arteriosclerosis), which causes heart disease and stroke. It has been suggested that garlic intake may lower blood pressure, albeit slightly, especially in people with high blood pressure.
Some studies have suggested that taking garlic as part of your daily diet may reduce your risk of certain types of cancer. However, this has not been verified by clinical trials. Long-term clinical trials of garlic supplements as a preventative measure for stomach cancer have shown no effect. Recent studies funded by NCCIH include the interaction of garlic with certain medicines, its effects on liver function and vasodilation and contraction, and the bioavailability of garlic's main active compound, allicin. Availability: There are tests on how a substance is efficiently absorbed into the body.


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